„Tai tokia skausmingos savimonės ypatybė – manyti, kad medžiagos gabalą su nupieštomis juostomis stebi visas pasaulis ir kad visos pasaulio įžymybės tiesiog privalo jį pagarbinti. Kitaip mes subadysime tavo vaškinę lėlę kaktuso spygliais ir sudeginsime šią baidyklę pagrindinėje aikštėje“, - „Dožd“ eteryje pareiškė K. Sobčiak. Jos manymu, „Zemfira – ne baškirų, ne rusų ir ukrainiečių. Ji yra visų“.

„Iki to laiko, kai Zemfira išleis naują albumą, pas jus pasikeis pora vyriausybių ir pora prezidentų. Taigi ir mane įtraukite tarp vatnikų, brangūs ukrainiečiai. Zemfira – ne baškirų, ne rusų ir ne ukrainiečių. Ji – visų. Ji tiesiog paprašė paslėpti vėliavas per jos koncertą. Beje, netgi ne jūsų teritorijoje. Žinoma, įtraukite ją į juoduosius sąrašus, juk nėra daugiau kuo užsiimti“, - kalbėjo K. Sobčiak.

Ksenija Sobčiak

Kaip jau buvo pranešta, Ukrainos valdžia gali paskelbti Zemfirą nepageidaujamu asmeniu. Ukrainos prezidento Petro Porošenkos svetainėje pasirodė peticija, raginanti uždrausti šiai rusų atlikėjai įvažiuoti į šalį.

„Kaip žinome, per koncertą Vilniuje Zemfira neigiamai sureagavo į gerbėjų iškeltą Ukrainos vėliavą. Pamačiusi vėliavą, dainininkė parodė vidurinį pirštą ir necenzūriškai pareiškė: „Prašau jūsų, b****, paslėpkite šitą vėliavą“. Po tokių žodžių visi ukrainiečiai ir daugelis lietuvių išėjo iš koncertų salės“, - teigiama peticijoje. Dėl šios priežasties siūloma penkeriems metams uždrausti Zemfirai įvažiuoti į Ukrainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (625)