Atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse „Motor“ rankininkai išvykoje 28:41 (14:23) antrąsyk pralaimėjo Vespremo MVM (Vengrija) komandai. Prieš savaitę Ukrainos čempionai varžovų pranašumą 24:29 pripažino ir žaisdami savo aikštėje.

Išvykoje „Motor“ priešinosi tik kelias pirmąsias minutes. Tačiau MVM greitai viską sustatė į savo vietas ir jau pirmojo kėlinio viduryje pradėjo sparčiai tolti 13:8, 17:8 ir t.t. Supratę, kad mačo likimas aiškus, abiejų komandų rankininkai nebesivargino gintis ir padovanojo sirgaliams įvarčių fiestą.

A. Malašinskas prie jos prisidėjo 3 taikliais metimais.

Per visą Čempionų lygos sezoną A. Malašinskas žaidė 9 rungtynes ir įmetė 38 įvarčius. Žiemą lietuvis kelias savaites negalėjo padėti savo komandai dėl traumos.

Tolyn žengusi MVM ketvirtfinalyje susitiks su Skopjės „Vardar“ (Makedonija) komanda, kuri ypač atkaklioje aštuntfinalio dvikovoje – 30:30 ir 25:24 – palaužė Plocko „Wisla“ (Lenkija) klubo pasipriešinimą.

Į ketvirtfinalį taip pat pateko Paryžiaus PSG (Prancūzija), „Barcelona“ (Ispanija – abu be kovos), „THW Kiel“ (Vokietija), Kelcų „Vive“ (Lenkija), „Flensburg-Handewitt“ (Vokietija) ir Zagrebo PPD (Kroatija).

Ketvirtfinalio poros:

Zagrebo PPD – Paryžiaus PSG
„Kiel“ – „Barcelona“
Skopjės „Vardar“ – Vespremo MVM
„Flensburg-Handewitt“ – Kelcų „Vive“

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją