Kaip skelbia TMZ, 45 metų atlikėja sulaukė itin rimto perspėjimo atšaukti savaitgalį „Forest Stadium“ planuojamą pasirodymą.

Šiuo metu M. Carey keliauja po Europą su nauja koncertine programa „The Sweet Sweet Fantasy Tour“. Šio turo koncertas numatytas ir Kaune balandžio 9 dieną.

TMZ skelbia, kad labiausiai nerimauja už pasaulinio lygio žvaigždės saugumą atsakinga komanda, kuri įsitikinusi – šiuo metu koncertuoti 8 tūkst. žmonių talpinančioje arenoje tikrai pavojinga.

Už dainininkės saugumą atsakinga komanda žvaigždei pateikė net kelis svarius argumentus, kodėl koncertas Briuselyje neturėtų įvykti.

Su milijardieriumi Jamesu Packeriu susižadėjusi M. Carey sekmadienį švęs gimtadienį.

Nepaisant nuogąstavimų dėl saugumo, spėjama, kad koncerto Belgijos sostinėje gali būti atsisakyta vien dėl logistinių priežasčių – gali būti, kad bus uždaryti oro uostai. Pabrėžiama, kad kol kas galutinis sprendimas, ar pasirodymas „Forest Stadium“ įvyks, dar nepriimtas.

Ankstų antradienio rytą Briuselyje teroristai susprogdino tris bombas. Per išpuolius žuvo mažiausiai 34 žmonės, daugiau nei 200 buvo sužeisti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją