Jonavos „Achema-KKSC“ lemiamose, trečiose, pusfinalio rungtynėse namuose 3:1 (25:20, 25:20, 22:25, 25:19) nugalėjo Alytaus „Prekybos-Paramos“ ekipą ir laimėjo seriją iki dviejų pergalių 2:1.

„Labai džiaugiamės šia pergale. Tikėjomės sunkios kovos, nes varžovės buvo tikrai stiprios, turi tris legionieres. Mes po Baltijos lygos kovų neturėjome poilsio ir nespėjome tinkamai pasirengti pusfinaliams. Antrame susitikime Alytuje žaidėme be kelių svarbių žaidėjų ir mums pritrūko jėgų. Lemiamame susitikime jau surinkome pilną sudėtį ir pavyko pasiekti pergalę“, – mintimis dalinosi Jonavos klubo trenerė Lija Darandovienė.

Baltijos vicečempionė „Heksos-ASU“ ekipa į pusfinalį pateko dar prieš savaitę, kuomet du kartus įveikė Vilniaus „SM Tauro-VTC“ tinklininkes.

„Kaunietės Baltijos lygoje buvo antros, o mes aštuntos, todėl jos bus favoritės finale, tačiau čia viską lems vienas savaitgalis ir mes rankų nuleisti neketiname“, – sakė L. Darandovienė.

Lietuvos moterų čempionato finalai vyks balandžio 9-10 dienomis Kauno sporto halėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją