„Visada labai norėjau ir svajojau sudalyvauti „Mis Lietuva“ konkurse ir dvyliktoje klasėje tam pasiryžau. Dalyvavimas konkurse man suteikė daugiau pasitikėjimo savimi. Tai buvo tikrai labai gražus laikas: susipažinau ne tik su labai įdomiais žmonėmis, bet ir įgijau daug patirties“, – pasakojimą apie save pradėjo S. Šveikauskaitė.

Baigusi mokyklą mergina išvyko į Šveicariją, kur pasirinko teisės studijas, o laisvalaikiu ir toliau dirbo modeliu. „Porą kartų dalyvavau Ženevos automobilių parodoje ir dirbau su daugybe žinomų prekių ženklų“, – apie tai, kokius darbus dirbo, užsiminė mergina.

Nors į Lietuvą grįždavo retai, tačiau kartą grįžusi S. Šveikauskaitė įsimylėjo ir ėmė gyventi tarp Lietuvos ir Šveicarijos: „Pradėjome draugauti, daugiau nei metus jis skraidydavo pas mane arba aš pas jį, vasarą leidau Lietuvoje. Tuomet nusprendėme, kad vienas be kito negalime ir turime kurti šeimą, o šią vasarą jis mane parsivežė į Lietuvą, susituokėme ir mums gimė mergaitė.“

Modelis pasakojo, jog apsispręsti, ką daryti – nebuvo sunku. „Galvojau, ar tęsti mokslus ir studijuoti magistrą, ar kurti šeimą. Visada norėjau būti jauna mama, todėl greitai priėmiau sprendimą“, – kalbėjo S. Šveikauskaitė.

Idėja sukurti tinklaraštį „BabyBlog“ gimė netikėtai. Susilaukus dukros, S. Šveikauskaitė ėmė itin daug domėtis perkamais produktais ir tuo dalijosi su kitomis mamomis.

„Gimus dukrytei, kuri buvo labai daug kam alergiška, man teko ieškoti jai tinkančių produktų, kurie būtų kokybiški bei geros sudėties. Skaičiau įvairius straipsnius vokiečių kalba, kur buvo aprašomi atlikti įvairūs bandymai su produktais ir vertinama jų sudėtis. Dažnai siųsdavausi prekes iš Vakarų Europos, o draugės matydamos, kad renkuosi produktus labai atidžiai – pradėjo klausinėti. Tad taip ir gimė idėja sukurti tinklaraštį, kuriame būtų pateikta visa reikalinga informacija mamoms“, – sakė ji.

S. Šveikauskaitės nuostabai – tinklaraštis ėmė greitai populiarėti ne tik tarp draugių, tačiau ir tarp daugybės Lietuvos mamų. „Daugėjo tinklaraščio sekėjų, o mano veikla pradėjo domėtis ir įvairios kompanijos, kurios teigė, kad tokio tinklaraščio Lietuvoje dar nebuvo. Kasdien sulaukiu ne tik daugybės klausimų iš mamų, bet ir padėkų, jog jos surado naudingos informacijos ir padėjau jų mažyliams. Tinklaraštį rašau su didele meile ir noriu padėti mamoms, tad manau, kad skaitytojos tai ir jaučia“, – džiaugėsi moteris.

Paklausta apie ateities planus, jauna mama teigė atradusi savo aistrą ir esanti labai patenkinta dabartine veikla. Nors ir studijavo teisę, tačiau ateitį S. Šveikauskaitė ketina sieti su tinklaraščiu: „Į produktų išbandymą žadu įtraukti ir kitas mamas, o tinklaraščio pagalba – populiarinti lietuvišką produkciją. Planuose ir vesti laidą vaikams“, – besidalydama ketinimais šypsojosi S. Šveikauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją