Ar pamenate, neseniai rašėme apie nuostabų veterinarą, kuris nusprendė papusryčiauti išgelbėto šunelio narve, kad šis jaustųsi saugesnis ir pats bent šiek tiek pavalgytų. Šią istoriją galite pamatyti čia, o dabar - dar vienas šaunus gydytojas, vardu Moses, dirbantis Baltimorės gyvūnų globos centre.

Globos centro paviešintame video įraše užfiksuota, kaip Moses paimta į rankas po sterilizacijos operacijos išsigandusią šunytę, ir ramindamas sūpuoja ją, tarsi kūdikį. „Kai atsibundi po operacijos ir nesupranti, kas vyksta ir kur tu esi, tai labai gąsdina. Ypatingai augintinius, - puslapiui TheDodo.com pasakojo gydytojas. - Taigi tiesiog tyliai dainavau jai į ausį, norėdamas nuraminti“.

Baby Meesha was coming off her anesthesia and was a little scared because her body felt so weird. BARCS Surgical...Posted by BARCS Animal Shelter on Thursday, February 25, 2016

Veterinaras tiksliai nežino, ar mažylė Meesha buvo rasta gatvėje, ar į prieglaudą ją atvežė buvę šeimininkai. Bet tai ne taip jau svarbu, mat Meesha (dabar Maddie) jau turi naujus namus ir šeimininkus, kurie ją labai mylės.

SMAGIAUSI LETENA.LT VAIZDELIAI