Tad sienoms pasirinktos šviesios ir šiltos spalvos, kurios suteikė visam interjeras šviesaus jaukumo, o akcentus sudėliojo tamsesnės detalės, pavyzdžiui, kėdės svetainėje, kurių gobelenas yra pakankamai išraiškingas.

„Teko kardinaliai pakeisti šio buto išplanavimą, nes šeimoje buvo suaugęs vaikas, tad šeimininkai pageidavo antrame aukšte turėti 3 miegamuosius kambarius, didelę vonią ir drabužinę. Visa tai turėjo tilpti į 50 kv. m., tad miegamieji kambariukai pasidarė pakankamai nedideli, tačiau vonia pakankamai erdvi“,- pasakoja interjero dizainerė.

Taip pat labai aktualus buvo daiktų padėjimas, todėl teko paplušėti su erdvėmis ir išnaudoti kiekvieną kampą, keik tik įmanoma. Tam tikslui po laiptais buvo suprojektuotas ir sandėliukas.

E. Balčiūnaitės teigimu, virtuvės šeimininkai norėjo bendros su svetaine, tačiau kad jos nebūtų visiškai susiliejusios. Dėl to atsirado sienelė, kuri šiek tiek pridengia virtuvę, o iš kitos pusės yra labai didelė ir talpi indauja. Taigi virtuvė susidėliojo labai jaukiai ir žiūrint iš svetainės tikrai nekrenta į akis.

Dar vienas ypatingas užsakovų pageidavimas – jaukus vonios kambarys antrame buto aukšte, kuris
neturėjo būti panašus į sanitarinį mazgą, kuriame plytelės nuo grindų iki lubų.

Dizainerės sprendimas - medinės grindys, o plytelės išklotos tik ten, kur tikrai taškosi ir tikrai reikia - aplink dušo kabiną. Sienos nudažytos vandeniui atspariais dažais, o skalbimo-džiovinimo mašina sumaniai paslėpta nišoje po užuolaidomis, kurios suteikia jaukumo ir minkštumo visam vonios kambario interjerui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)