Dalijamės jos komentaru ir prašome Jūsų, sugebėjusių suprasti, kad mylimas žmogus jums meluoja, pasidalyti savo pastebėjimais, kaip išvengti nemalonios situacijos ir nebūti įskaudintam.

„Aš vedusį prigavau per pusantro mėnesio, nes tingėjau knaisiotis, be to, laiko nebuvo. O šiaip galima tai suprasti per kokias dvi savaites„, – rašė mergina.

Ji išvardino 7 ženklus, parodančius, kad moteris galėjo pakliūti į vedusio vyro spąstus:

„1. Nesiveda pas save namo. Paaiškinimai – netvarka, gyvena pas tėvus ir pan.; 2.Po sekso kuo greičiau skuodžia namo; 3. Nelieka nakvoti, o jei lieka, paryčiais skuodžia namo; 4. Nesako pavardės ir neklausia tavo, arba vengia parodyti asmens dokumentus; 5. Diskutuojant visiškai palaiko liberalią poziciją, bando sakyti, kad sutuoktiniai šeimoje turi mėgautis laisve, ir šiaip laisvamanis; 6. Prasideda komandiruotės ir jis pats pabrėžia, kad dažnai į komandiruotes važiuoja; 7. Mėgstamiausia frazė – „Laikas parodys“. Jokio tikrumo, nes parodys laikas (nors jau nuo pat pradžių turi mintį paversti meiluže ir meluoti).“

Kita mergina komentarų skiltyje pasakojo apie tai, kad vyras gali būti vedęs, pastebėjusi iš to, kad yra nepažindinama su draugais ir giminėmis.

„Buvau patekusi į situaciją, kai irgi pradėjau draugauti – iš pradžių buvau nepažindinama su giminėmis, draugais, apsiribojome buvimu dviese. Po pusantro mėnesio atkapsčiau, kad vedęs. Gynėsi, kad žmona su kitu vytu jau kelis metus gyvena, ir ta santuoka – likęs formalumas.

Po dar poros susitikimų dar giliau pakapsčiusi sužinojau, kad žmona su jokiu kitu vyru negyvena ir kartu visur lankosi. O jau slėpė, mėtė pėdas kaip įmanydamas... Pabaigoje iškėliau skandalą, pagrasinau papasakoti žmonai, tėvams ir visiems kitiems, tai išvadino, kad „pati kalta“. Ieško aplink įvairiausių aukų, o tos aukos dar ir kaltos lieka“, – rašė ji.

Pasidalinkite savo pastebėjimais ir patirtimi, spausdami pilką mygtuką žemiau, padėkite nemalonumų išvengti kitiems!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)