Finišo tiesiąją šįmet projekte pasiekė Monika Pundziūtė, Thomas Tumosa ir Aleksas Augaitis.

Švelniabalsė Monika savo talentu sužavėjo ne tik komisiją, bet ir didžiulį būrį žiūrovų. Mergina nuo pat projekto pradžios dažnai pavadinama lydere. Tokius komplimentus jai dažnai kartojo ir vienintelė moteris komisijoje – Justė Arlauskaitė-Jazzu. Girdama M. Pundziūtės talentą Jazzu ne kartą liejo ir susižavėjimo ašaras.

Kitas dalyvis – pretenduojantis į nugalėtojo laurus – Thomas Tumosa. Projekto pamaiva, apinkinius žavintis simpatiška išvaizda, moka puikiai išnaudoti visus savo įgūdžius, tad stovėdamas scenoje vienus žavi balsu, kitus artistiškumu, o trečius ir puikiu humoro jausmu.

Trečiasis pretendentas į nugalėtojo titulą – Aleksas Augautis. Kai projekte pasirodė mikčiojantis vaikinas, mažai kas galėjo patikėti, kad pradėjus dainuoti arba repuoti, vaikinas pamiršta šį kalbos trūkumą. Aleksas įrodė, kad būtina siekti savo svajonės ir kad muzika iš tikrųjų viską gydo.

Jau sekmadienio vakarą paaiškės, kad šįmet galės džiaugtis ne tik nugalėtojo šlove, bet ir pagrindiniu prizu: 15 000 eurų grynais bei kontraktu su „Sony Music“, kuri išleis Europos rinkai skirtą singlą. Negana to, nugalėtojo singlas bus platinamas Europos radijo stotyse. Panašu, kad nugalėtojui bus nutiestas raudonas kilimas į šlovę!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (485)