„Išvažiavau šiandien niekur neskubėdamas, pagal taisykles. Chillinau (liet. mėgavausi – DELFI), buvo gera nuotaika. Iki tol, kol šita moteris su savo BMW pradėjo važiuoti labai nesaugiu atstumu nuo manęs, arba kitaip sanakt, „sėdėti ant šiknos“, mirksėti ilgosiomis, vis bandyti aplenkti, manevruoti be posūkių per eismo juostas ir taip toliau“, – feisbuke moters elgesį kelyje apibūdino vaikinas.

Anot Mantvydo, po kiek laiko moteris rado galimybę jį aplenkti: „Sustojome prie šviesoforo, aš stovėjau antroje juostoje, o vairuojoja su BMW rado laisvesnę vietą pirmojoje. Sustojus prie šviesoforo, sustojo būtent į tą vietą, kur aš sustojau ir žiūriu, kad moteris, atsisukusi į mane, rėkia. Ok (liet. gerai – DELFI), atsidariau langą.

Pasipylė kaltinimai, kad velkuosi, kodėl jos nepraleidžiu, kam iš viso važinėju ir taip toliau. Pagrasinus, kad viską nufilmuosiu ir pranešiu policijai, kalbos tonas pasikeitė ir užsidegus žaliam šviesos signalui, toliau savo chuliganišku vairavimu atakavo gatves“.

Aštuonerius metus vairuojantis vaikinas tikina tokios eismo dalyvės dar niekuomet nesutikęs: „Tokio įžūlumo dar neteko matyti. Dabar galiu drąsiai sutikti, kad tikrai ne visi debilai, kas vairuoja BMW, bet visi, kas yra debilai, vairuoja BMW“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (465)