Jonatanas, Thomas, Miglė ir projekte likusi vienintelė grupė „Original Copy“ savaitgalį išbandė šalia „Ibis Styles Vilnius“ esančią Ribiškių slidinėjimo trasą. Ši vos 3 km trasa besidriekianti nuostabiame Pavilnių regioniniame parke lengvai įveikiama buvo tik Thomui. Kitiems tai buvo bene pirmas kartas ant lygumų slidžių, sukėlęs tikrą juoko audrą.

Slides užsidėjęs Jonatanas suskubo jas padėti į šalį ir nusprendė pasaugoti savo sveikatą prieš svarbiąsias išlikimo kovas. Lyg nujausdamas J. Kazlauskas nusprendė pasaugoti savo sveikatą.

Vis dėlto, sekmadienio rytą stresas padarė savo. Jonatanui pakilo temperatūra ir ją įveikti jam prireikė medikų pagalbos. Nors pasirodymuose švelnaus balso savininkas pasirodė puikiai, to nepakako, kad ant scenos žiūrovai jį išvystų ir kitą sekmadienį.

„Palikti šou iš tiesų labai gaila. Labai susibendravome su visais dalyviais, o ypač su Tomu, Monika ir Paulium. Manau, jog tikrai ir po projekto išliksim geri draugai. Ir toliau noriu daryti, tai kas man patinka labiausiai – dainuoti ir savo kūryba dalytis su savo gerbėjais“, – sako „X Faktoriaus“ projektą sekmadienio vakarą palikęs Jonatanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)