Pasak J. Dorsey, bendrovę paliks žiniasklaidos skyriaus vadovė Katie Jacobs Stanton ir inžinerinio padalinio vadovas Alexas Roetteris, taip pat produktų direktorius Kevinas Weilas bei personalo skyriaus vadovas Brianas Schipperis.

J. Dorsey sugrįžus į generalinio direktoriaus postą gruodį, "Twitter" akcijos atpigo beveik 50 proc., ir dabar jų kainos žemesnės nei per pirminį viešąjį akcijų platinimą (IPO), nes investuotojai nerimauja dėl to, kad bendrovei nepavyko ženkliai padidinti vartotojų skaičiaus.

Socialinio tinklo "Twitter" aktyvių vartotojų skaičius siekia 320 mln. žmonių. Iš viso "Twitter" tinkle užregistruota per 500 mln. paskyrų. Pernai vartotojų skaičius augo gana vangiai. Tuo tarpu socialinis tinklas "Facebook" per pastaruosius metus padidino nuolatinių vartotojų skaičių iki 400 milijonų.

Sekmadienio vakare apie pasitraukimą iš bendrovės savo "Twitter paskyroje pranešė ir trumpų akimirkų dalinimosi paslaugos "Vine" vadovas Jasonas Toffas.

Bendrovė "Twitter" apie savo kadrų pertvarkymus, įskaitant ir naujojo rinkodaros direktoriaus paskyrimą, turėtų paskelbti pirmadienį. Bendrovė taip pat turėtų pristatyti ir du savo naujus direktorių tarybos narius, skelbia šaltinis, artimai susipažinęs su situacija.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją