Socialiniame tinkle 27-erių Vokietijos rinktinės žaidėjas pasidalino savo dėjimo į krepšį vaizdo įrašu, kurį pakomentavo žodžiais „I love this game“ (išvertus iš anglų kalbos – myliu šį žaidimą).

I love this game🏀🏀🏀 #basketball #nba #fun #happy #vacation

A video posted by Jerome Boateng (@jeromeboateng) on Dec 28, 2015 at 2:01pm PST

Ir Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) šūkis J. Boatengo lūpose išties skamba rimtai.

Bent jau žiūrint iš šono, galingai įkrauti kamuolį į krepšį dviem rankomis futbolininkui nereikėjo daugiau pastangų nei, pavyzdžiui, 6 cm aukštesniam NBA veteranui Kobe Bryantui, kuris prieš dvi savaites prisiminė geresnius laikus ir pirmą kartą šiame sezone savo gerbėjus pradžiugino dėjimu. Tiesa, Los Andželo „Lakers“ komandos treneris Byronas Scottas neapsidžiaugė ir paprašė K. Bryanto daugiau nerizikuoti sveikata bei susilaikyti nuo efektingų veiksmų.

Beje, krepšinis nėra svetimas ir kitiems „Bayern“ žaidėjams, o tarp jų sugebėjimais labiausiai pasižymi taikliarankis ispanas Javi Martinezas.

„Bayern“ klubas turi ir savo krepšinio komandą, pernai tapusią Vokietijos čempione ir pastaruosius dvejus metus rungtyniavusią Eurolygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)