Pasak optikos parduotuvių vadovų, jaunasis burtininkas tapo puikiu pavyzdžiu daugeliui trumparegių vaikų. "Specsavers" parduotuvių tinklas, džiaugdamasis atgijusiu akinių populiarumu, nusprendė surengti panašiausio į Harry Potterį berniuko rinkimus.

Johnas Ludlow, vienos iš tinklo parduotuvių direktorius teigė: "Knygų apie Harrį Potterį sėkmė ir milžiniškas filmo populiarumas paskatino vis daugiau ir daugiau vaikų bei paauglių ryžtis nešioti akinius, todėl nusprendėme surasti panašiausią į jaunąjį burtininką".

"Mūsų darbuotojai turi puikią darbo su vaikais patirtį ir gali įtikinti bet kurį vaiką, jog akiniai pagerins jo regėjimą, tačiau puiku, jog dabar atsirado puikus elgesio pavyzdys akinius turintiems nešioti vaikams", - sakė jis.

Visi norintieji dalyvauti rinkimuose privalo atsiųsti savo nuotrauką su nurodytu amžiumi, vardu, adresu ir telefono numeriu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją