Sausis bus savotiškas, ganėtinai permainingas. Kai kurie permąstys savo tikslus ir imsis svarbių gyvenimo permainų. Būkite nuoseklūs savo kelyje, nos metų simbolis - beždžionė, linkusi dažnai persigalvoti. Labai svarbu nesimėtyti tarp kelių veiklų, o pradėtus darbus užbaigti iki galo.

Vasario mėnesį, kaip Vandens ženklams labiau yra būdinga, galite jautriau reaguoti į aplinkinių pasakytus žodžius. Atminkite, kad tik nieko neveikiantys nesulaukia kritikos, o kai aplink yra savimi nepatenkintų ir nusivylusių savo gyvenimu, dažnas jų mėgina kuo nors kaltinti kitą. Neverta tam skirti dėmesio.

Romantiški jausmai įsisiūbuos sausio 22-23, vasario 18-19, kovo 16-17-18 dienomis, kai jūsų ženkle viešės Mėnulis. Vis tiktai Vėžiukams reikėtų į gyvenimą žvelgti linksmiau, optimistiškiau ir neleisti sau grimzti į liūdesį - tai bus ypač aktualu kovo mėnesio 8-9 dienomis kai įvyks pilnas Saulės - Žuvų žvaigždyne ir 23 d. dalinis Mėnulio - Mergelės žvaigždyne, užtemimai.

Balandis ir gegužė kurs optimistiškesnį požiūrį į gyvenimą, atsiras naujų jėgų ir noro kurti materialų gyvenimo pagrindą. Ypač nuotaikos gerės tiems, į kurių širdis pasibels meilė. Pažintims, draugystei ir jausmų gilinimui ypač palankios bus balandžio 13-14, gegužės 10-11, birželio 6-7-8 dienos.

Jūsų žvaigždyne Saulutė viešės nuo birželio 21 iki liepos 22 d. Tai yra jūsų žvaigždžių laikas, kada jūsų darbai, projektai gali išryškėti ir imti nešti jums tiek emocinį pasitenkinimą, tiek ženklesnę materialią išraišką.

Venera jūsų žvaigždynu keliaus nuo birželio 17 iki liepos 12 dienos. Tai ypatingas laikas, kai ims labiau sektis, moterys turės daug progų atskleisti švelnumą ir įgimtą žavesį, kai norėsis rūpintis artimaisiais ir savo namais, kai jausitės laimingais ir labai reikalingais.

Merkurijus jūsų ženkle viešės nuo birželio 30 iki liepos 13 d. - tai - įdomus laikotarpis, puikus kontaktams, bendravimui, sutartims, draugystei, ir žinoma – dalykiniam bendravimui. Šiuo laikotarpiu jūs galite išgirsti netikėtų gerų žinių ir sulaukti puikių pasiūlymų.

Jausmai ypač taps svarbūs liepos 4-5, taip pat 31 – rugpjūčio 1, rugpjūčio 27-28-29 dienomis, jūsų ženklu keliaujant Mėnuliui.

Rugpjūtis ragins daugiau dėmesio skirti mažiesiems o rugsėjį reiktų išlaikyti vidinę ramybę, ypač 1 d. Saulės užtemimo metu ir rugsėjo 16- 17 dienomis, dalinio Mėnulio užtemimo metu.

Draugystei stiprinti bus svarbios rugsėjo 24-25 ir spalio 21-22 dienos. Beje, spalį reikėtų daugiau dėmesio skirti patiems sau, ypač dar vis atidėliojantiems sporto užsiėmimus. Būtų pats laikas imti gyventi aktyviau, tai stiprintų ir jūsų sveikatą.

Lapkritį gali kai kuriems norėtis keisti darbą, ypač tiems, kuriems iškils aštresnių situacijų veikloje. būkite aktyvūs, įdėjus nemažai pastangų, šį ir gruodžio mėnesį gali pavykti rasti tai, kas jums labai tiktų. Nuotaikingos bus lapkričio 17-18, gruodžio 15-16 dienos, kai jūsų ženkle viešės Mėnulis. Šias dienas pasižymėkite ieškantys pažinčių, norintys prisipažinti jausmuose, taip pat siekiantys brandinti, auginti gražius tarpusavio santykius ir, žinoma, parodyti mylimiesiems pakankamai dėmesio.

Jos nuostabios romantiškiems susitikimams, šiltam nuoširdžiam bendravimui jautriai įsiklausant į vienas kito lūkesčius. Būkite laimingi ir patirkite daug nuostabių akimirkų šiais metais!

Gerų Jums metų linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė