Tai jau ne pirmas renginys, organizuojamas „Sirenos“ galerijoje, kuriame savo kūrybą gali pristatyti ir jaunieji menininkai, kurių originalios mintys ir idėjos džiugina drąsiais sprendimais, jaunatvišku polėkiu ir savita menine interpretacija.

Papuošaluose iš odos skirtingos meninės raiškos skleidžia natūralumo pojūtį ir atkartoja natūralių gamtos formų visumą. Darbuose juntamas vyraujantis žaismingumas ir linijų minkštumas. Tauri natūrali oda įkvėpė detalių išraiškingumą, išbaigtumą bei faktūrų dermę. Originaliai transformuota papuošalo forma atskleidžia naujausias tendencijas šioje odos dailės srityje bei atsiskleidžia įvairiose formose.

Tai puiki proga susitikti su odos meno profesionalais ir pajusti natūralios odos skleidžiamą žavesį ir jaukumą, paliesti ir pasigrožėti įvairiomis odos faktūromis bei formomis.

Paroda veiks vieną savaitę, gruodžio 16-23 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)