Man jau greitai bus 30-imt. Iki 25-erių metų turėjau tikrai daug merginų, nes buvau nusivylęs meile... Vis dėlto, kuo toliau, tuo sunkiau jas rasti. Anksčiau gaudavau 3 telefonų numerius per dieną, dabar per mėnesį – kokį vieną.

Merginos tapo tokios išrankios, kad sunku suprasti, ko jos nori – ar žmogaus šalia, ar asmeninio taksisto, kuris jas nuvežtų ir parvežtų. Taip manau todėl, kad vos pasakius, kad nevairuoji, bendravimas automatiškai arba dingsta, arba jos vengia su tavimi susitikti.

Kai paklausiu, kodėl pati mergina nevairuoja, atsako: „O kodėl man vairuoti? Juk vaikinas turi vairuoti“. Jei pasiūlai pasivaikščioti, kad ir vasaros metu, joms šalta, kažkodėl nori į kavinę. Kai vieną merginą ten nusivedžiau, tai ji užsisakė patį brangiausią kokteilį. Paskui pasakė, kad aš – ne jos skonio.

Vyrų pasaulyje yra daugiau nei moterų, bet moterys pasidarė tokios išlepusios, kad baisu. Ar čia internetas daro įtaka, ar kas kita? Anksčiau gatvėje užkalbinus merginą, būdavo galima pasivaikščioti, o dabar su dujų balionėliu grasina.

Toks įspūdis, kad šiuolaikinės merginos pačios nežino, ko nori.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ne viena Lietuvos moteris ne kartą yra girdėjusi „gąsdinimų“ apie tai, kad šalyje vyrų sparčiai, ypač nuo 30 metų, mažėja, tad jai reikia suskubti ištekėti ar rasti antrąją pusę. Vis dėlto, DELFI komentarų skiltyje pasisakę vyrai gali pasėti abejonę – ar tikrai, norėdamos sukurti santykius, per galvą turi verstis būtent moterys? Ne vienas vyriškis, perskaitęs tekstą „35-erių metų vyras negali atsiginti ieškančių jam žmonos“, išliejo nuoskaudą, kad ieško tos vienintelės, bet neranda, nes visos moterys – užimtos.

Vyrai, klausiame jūsų, kokia yra tikroji situacija? Ar jums lengva rasti antrą pusę, ar juntate didesnį moterų dėmesį, metams bėgant? Merginos, ar jaučiate vaikinų, su kuriais norėtumėte kurti santykius, trūkumą Lietuvoje? Vienišiai, prisipažinkite, kokia yra tikroji situacija!

Vienam konkurso dalyviui, kurį išrinks redakcija, atiteks R.D. Wingfiled knyga „Frosto Kalėdos“. Savo patirtimi kviečiame dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vienišas“ arba spaudžiant pilką mygtuką čia iki sausio 3 d.