Dar prieš kelias dienas apvalus, juodas, labai gražus ir draugiškas Paninis buvo sveikas, energingas ir laimingas. Kažkas nutiko per savaitgalį. Arba įlindo į kažkokius įrenginius, arba buvo partrenktas automobilio. Vaizdas kraupus, viena snukučio pusė kaip reikiant sumaitota. Jau dabar akivaizdu, kad akies išsaugoti tikrai nepavyks nepavyks, kiek pažeista nosis, žandikaulis – sunku pasakyti. Katinėlis šlapinasi su krauju, pilve žaizda.

Gruodžio 9 d. darbo ėmėsi chirurgai. Paniniui bus pašalinta akis, atlikti galvos, kaulų ir vidaus organų rentgenai. Bus statomos lašelinės, gyvūnas netekęs daug skysčių - dėl žandikaulio traumos negali valgyti. Taip pat žinoma, kad katinėlis labai nukraujavo. Dabar belieka melstis, kad tik pasisektų.

Paninis į mūsų globą atkeliavo be jokio kraitelio, laukti, kol surinksime paramą jam gelbėti tikrai negali. Tad visus geros valios žmones kviečiame prisidėti prie šio jauno katinuko gelbėjimo, operacijų, procedūrų ir išlaikymo stacionare, iki rasime jam globą.

Paninis labai draugiškas, švelnus, mielas, jam maždaug metai.

Dėkojame visiems geriems žmonėms už pagalbą. Jau gerai, kad neguli kur angare ir nestingsta, jis jau saugus - dabar viskas likimo rankose.

Paninis didvyriškai atlaikė sudėtingą operaciją, katinėlis gyvens. Labai labai reikia namų globos iki padovanojimo. Visais reikalingais daiktais, tolimesniu gydymu pasirūpins mūsų organizacija.
Jei galite priglausti Panini, skambinkite, rašykite SMS tel. 8 615 58898 arba info@rainiukas.lt