O konkrečiau – vienas projektas, kurio metu rusų išskirtinių automobilių kūrėjai sukryžmino ankstesnį 3 serijos BMW (E92 modelį) ir senąją „Volga 21“.

Kompanijos svetainėje internete galima įsitikinti, kad šie žmonės išmano savo darbą. Iš nuotraukų matyti, jog kėbulo donoru tapęs „trečiukas“ BMW perdirbinyje meistriškai „pradingo“, o „Volgos“ dominavimas leido sukurti tikrą retromobilį.

Įrengiant automobilio saloną nepagailėta ir auksinių bei deimantais puoštų detalių, o „Vintage“ pavadinimą gavęs modelis neseniai buvo demonstruotas tarptautinėje Dubajaus parodoje. Tad nesunku suprasti, į kokią klientūrą įmonė taiko.

Tiesa, siūlomas ir labiau tradicinis retromobilio variantas su odiniu salonu, medžio apdaila ir kilimu grindyse.

Kompanijos svetainėje internete techninių automobilio detalių nepateikiama, išskyrus informaciją apie gausybę saugos sistemų, tačiau galima tikėtis, kad BMW dirba savo darbą ir po kapotu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (357)