Jis atsivedė savo panelę, o kodėl gi likau nustebintas? Dėl to, kad jo panelė... Tiesiog ji buvo nuostabi ir labai graži, mėlynų akių, garbanotais plaukais ir kai ji pasakė man „Labas“, mane apėmė šiltas jausmas, niūri diena pasidarė nebeniūri. Aš supratau, kad įsimylėjau savo geriausio draugo panelę – išties sudėtinga situacija. Pradėjus daugiau bendraut su ja, mes tapome gerais draugais, kalbėdavomės ir juokdavomės ištisas valandas.

Birželio pradžioje jie išsiskyrė, tuo metu aš ją palaikiau, buvau šalia jos, o ne su geriausiu draugu. Man pavyko! Aš ją nuraminau ir priverčiau užmiršti jį, mūsų draugystė sustiprėjo dvigubai. Bet aš likau ne kiek kantrus, o kiek bailus ją apkabinti, pabučiuoti ir pasakyti, kaip karštai ją myliu... Bijojau likti atstumtas.

Birželio viduryje iškeliavau į užsienį padirbėti. Draugei buvo labai sunku be manęs. Visą mėnesį vakarais, po tris valandas susirašinėdavom, kaip bus, kai grįšiu, planavome, ką veiksime. Būdamas užsienyje dieną iš dienos galvojau apie ją ir kūriau planus, kaip jai pasiūlyti būti pora. Tai buvo mano svajonė.

Lemtingas liepos vidurys, grįžau atgal į Lietuva. Su drauge buvau susitaręs susitikti kitą dieną. Visą naktį negalėjau užmigti, aišku, ryte pavyko užsnūsti porai valandėlių. Be galo stipriai jaudinausi, buvau pasiryžęs pasiūlyti jai būti mano panele. Atėjus rytui, nusiprausiau, pavalgiau išsiilgto naminio maisto, stengiausi gražiai apsirengt ir nukeliavau į parduotuvę. Nupirkau gėlių, mielą baltą meškiuką ir, žinoma, saldumynų. Skubėdamas ėjau iki jos namų, jaudulys vis didėjo.

Skambutis į duris, draugė atidariusi iškart puolė į mano glėbį. Taip stovėjom kokias penkias minutes ir tuomet... Tuomet pirmą kartą pasibučiavom, ji buvo labai laimingą, o aš? Po bučinio mano gyvenimas įgavo naują prasmę, aš savo meilėje pamačiau ateitį ir išdrįsau paklausti jos „Ar būsi mano mergina?“, ties žodžiu „mergina“ ji jau atsakė „Taip“.

Kartais gyvenimas pasikeičia vos per akimirką, dėl jos jis tapo ryškiai spalvotas ir mano svajonė išsipildė, ji tapo mano panele. Ji taip pat mane įsimylėjo! Nėra nieko geriau už abipusę meilę, žinojimą, kad esi mylimas ir kai pats kažką myli.

Ši Nedo atsiųsta istorija dalyvauja konkurse „Ypatingas žmogus mano gyvenime“. Siųskite savo istorijas ir laimėkite puikių prizų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)