Pagrindinėse varžybose geriausiai iš mūsiškių pasirodžiusi Sandra Bumšaitė svorio kategorijoje iki 55 kg iškovojo dvi antrąsias vietas (kairiąja ir dešiniąja ranka), o Eglė Vaitkutė (80 kg) pelnė sidabrą ir bronzą.

Veteranų varžybose po dvi pirmąsias vietas iškovojo Vilija Parnarauskienė (60 kg) ir Romutis Pališkis (90 kg), o Kęstutis Tarnauskas (70 kg) pelnė bronzą dešiniąja ranka ir tapo nugalėtoju varžydamasis kairiąja.

Jaunimo varžybose svorio kategorijoje iki 45 kg sidabro medalius pelnė Rasa Sakerytė (kairiąja ranka) ir Raminta Jablonskytė (dešiniąja), o Toma Asnauskaitė (67 kg) ir Alina Gedvilaitė (per 67 kg) iškovojo po sidabro ir bronzos medalį.

Čempionate dalyvavo per 400 sportininkų iš 24 šalių, o lietuviai bendrojoje įskaitoje iškovojo devintąją vietą. Geriausiai pasirodė Rusijos, Ukrainos ir Bulgarijos rankų lenkikai.

Pasak Lietuvos rinktinės vadovo Šarūno Manarkos, kuris tarp veteranų (75 kg) iškovojo šeštąją ir septintąją vietas, renginys susilaukė didelio susidomėjimo, o pusfinaliai ir finalai buvo transliuojami tiesiogiai per vieną iš Bulgarijos televizijos kanalų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją