Vakar, lapkričio 5 d. apie 18-19 val. merginų dušuose įvyko įvykis, dėl kurio merginos kol kas nedrįso niekur kreiptis, patyrė šoką, buvo supykusios ir išsigandusios (…).

Viena iš dušuose buvusių merginų papasakojo taip: „Visų pirma, vakar visą vakarą labai delsiau eiti į dušą, lyg kokia nuojauta ar kas. Galiausiai apie 19 val. nuėjau. Kai atėjau į dušą, durys buvo neužrakintos, apžiūrėjau, mergina prausėsi, daug kartų bandžiau užsirakinti spyną iš vidaus, nieko neišėjo. Iš išorės spyna užsirakino. Tada norėjau eiti pas budėtoją, bet, aišku, pagalvojau, kad greit išsimaudysiu. Kai nuėjau į dušą, jaučiau, kad kažkas ne taip, bet nieko įtartino nevyko.

Kita mergina buvo 3 kabinoje, aš nuėjau į 4. Kai tik pasidėjau daiktus, nusirengiau ir jau norėjau praustis, išgirdau tos panelės riksmą: „Ką jūs čia darot!“ Ji rėkė labai garsiai. Tada aš pradėjau rėkt – „Čia vyras!“ Baisu. Jis buvo pasislėpęs 5 kabinoje, nuogas, išėjo ir sustojo prie durų! Aš jo nemačiau, jis slapta prie durų šone žiūrėjo į tą panelę 3 kabinoj... Ji iškart jį pamatė, po riksmų jis pabėgo.

Mes iškart ant šlapių kūnų užsimetėm chalatus ir bėgom palikusios visus daiktus duše į viršų pas budėtoją. Paskui viską greitai apžiūrėjom – ir vyrų dušus, ir kitur. Tas įvykis įvyko labai greitai, baisiausia, kad ta panelė su juo ten buvo viena... Mergina sakė, kad jį tikrai atpažintų. O aš jo nemačiau. Tuo metu kai mes rėkėme, buvo ne baisu, o pikta, kad tokių nenormalių yra.. Tik paskui pajaučiau baimę ir supratimą, kad tai tikrai įvyko ir gali pasikartoti. Šį kartą baigės gerai, o kitąkart gali ir tragiškai baigtis.“

Pakalbinus, ar dar kažkas matė tą vyrą, gavome daugiau atsakymų.

Viena mergina sakė irgi mačiusi kažkokį vyruką slankiojantį laiptinėse, kai grįžo vakare iš dušo: „Grįžom į kambarį ir po kokių 5 min. tas pats vaikinas įsiveržė į kambarį net nepasibeldęs, apsižvalgė ir pasakė „Oi sori“ ir išėjo... Jis toks su palčiuku buvo, garbanotais tamsiais plaukais, truputį ilgesniais“.

Dar viena mergina: „Jis toks ilgesniais plaukais, jie šiek tiek garbanoti, su paltu. Tas pats įvykis buvo prieš dvi savaites. Jei duše bus vėl toks kartas, reikia greit sureaguoti, užrakinti ir nueiti pas budinčią.“

Vaikinas sakė: „Negalima tylėt, tas pats prieš savaitę buvo ir 4 bendrabutyje, sugalvojo pas jus dabar ateit...“

Nesuprantama, kaip taip galėjo įvykti, ką mums reikia daryti. Studentai kalba apie prie įėjimo esančių užtvarų, kurios apsaugotų mus nuo tokių įvykių, įrengimą, nes, kad ir kaip mes mylėtume ir gerbtume savo visas budėtojas, jos ne visada gali pastebėti praslenkantį kokį nepageidaujamą asmenį. Bendrabučio valdytoja taip pat negali mums padėti, sako, kad jis mūsų bijo labiau nei mes jo.

Taigi, nežinome, kada galime vėl išvysti garbanotą tamsiaplaukį su paltuku slankiojantį po bendrabutį. Gal jis nori išgąsdinti, apvogti, pasigrožėti merginų kūnais ar kažko daugiau, apie ką kalbėti mums baisu. O viso to pasekmės gali vėliau būti nebeištaisomos.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Turite daugiau informacijos? Norite pasidalinti savo patirtimi? Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pavadinimas“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: