Kaip teigiama gamintojo pranešime žiniasklaidai, vienintelio Olandijoje, atsižvelgiant į vartotojų apklausos duomenis lengviesiems komerciniams automobiliams skirto prizo nugalėtojas buvo paskelbtas komercinių automobilių „BedrijfsautoRAI“ parodos Amsterdame atidarymo metu.

Nyderlanduose šimtai verslininkų, kurių automobilių parkuose daugiau kaip 6000 lengvųjų komercinių automobilių, atsižvelgdami į tokius faktorius kaip degalų sąnaudos, modelių įvairovė, vairuotojų atsiliepimai, atstovų tinklas ir inovacijų pasiūla, įvertino jų parkuose esančius skirtingų markių automobilius.

Apdovanojimą įteikęs Olandijos komercinio transporto organizacijos EVO vadovas Machielis van der Kuijlis pabrėžė, kad įmonių, kurios įsigijo lengvuosius „Renault“ komercinius automobilius lūkesčiai buvo visiškai pateisinti, o pirmiausiai tai liečia efektyvias degalų sąnaudas.

Daugiau kaip 95 procentus iš 820 tūkst. Nyderlanduose registruotų lengvųjų komercinių automobilių naudoja statybų darbų rangovai, prekybininkai, maitinimo ir pristatymo paslaugas teikiančios įmonės, aplinkos priežiūros specialistai ir kiti smulkaus verslo atstovai bei įmonės.

Įteikdamas „Metų lengvojo komercinio automobilio markės“ apdovanojimą, EVO organizacijos atstovas pabrėžė šios paskirties automobilių priežiūros svarbą, kadangi įmonių veikla yra tiesiogiai priklausoma nuo atlikti kasdienius darbus būtino transporto. Apdovanojimą Nyderlandų „Renault“ atstovybės vardu atsiėmė Pascalis Schmittas, pasaulinio „Renault“ lengvųjų komercinių automobilių pardavimų ir rinkodaros vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)