Šiandien sustabdė policija. Situacija buvo dviprasmiška. Išvažiavau iš autoserviso, neprisisegęs... Paprastai visada seguosi diržą, o čia posūkis, galvoju užsuksiu ir prisisegsiu... O ten... Žinoma, jie pamatė. Ar buvo už ką stabdyt? Taip! Ar buvo už ką baust? Taip! Tačiau... Pasakiau kaip yra:

„Nuobaudų neturiu, visada seguosi, dar 5-7 sekundės ir būčiau užsisegęs. Pagavau žioplį“, - sakau.

Išsiklausinėjo iš kur važiavau... Patikrino dokumentus... Aš jau ruošiuosi lipt... Paduoda dokumentus ir sako: „Gero kelio. Kitą kartą būkit dėmesingesnis“. ...aš šoke...

Padėkojau, važiuoju ir jaučiu, kad noriu atsidėkoti, ne dėl „pliusiuko“, o tiesiog žmogiškai jaučiu, kad noriu... Šalia Statoilas, grįžtu su kava rankose... Dabar jiems šokas.

Sakau: „Už žmogiškumą reikia dėkoti“ ir atiduodu kavas... Galiu prisiekt, policininkų akyse perskaičiau tą patį paprastą, stiprų, nuoširdų AČIŪ... Dėkokit ne vien mintimis, bet ir darbais “ ,- savo socialinio tinklo paskyroje rašė Valentinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (251)