Reikės:

4 vidutinio dydžio pomidorų
1 stiklinės kuskuso kruopų
1 stiklinės verdančio vandens
1 didelės morkos
1 didelio svogūno
6 aliejuje marinuotų džiovintų pomidorų
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų


Pirmiausia kruopas reikia užpilti verdančiu vandeniu ir leisti išbrinkti. Morką sutarkuoti ir pakepinti kartu su svogūnu. Džiovintus pomidorus smulkiai supjaustyti. Kuskuso kruopas, kepintą morką su svogūnu ir džiovintus pomidorus sumaišyti, paskaninti žiupsneliu pipirų.

Galima dėti įvairių prieskoninių žolelių pagal skonį. Pomidorus nuplauti, nupjauti viršūnėles ir išskobti. Prikimšti įdaro ir kepti iki 180oC įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Skanaus!

Vaiva

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)