„Džiaugiuosi, kad man neuždėjo elektrinės apyrankės. Aš suprantu, kad jūs nusistatę prieš mane kritiškai, bet nesuprantu jūsų reakcijos po mano žodžių ir po Anglijos FA sprendimo paskelbimo. Kiekvienas mano žodis yra didelė rizika man. 50 tūkst. svarų bauda - nėra maloni, vienerių rungtynių diskvalifikacija – sprendimas stulbinantis“, – apie FA sprendimą „Skysport“ sakė J. Mourinho.

„Chelsea“ ekipos vairininkas nepamiršo palyginti šios situacijos su Londono „Arsenal“ komandos trenerio Arseno Wengero pasisakymą apie teisėjus

„Po rungtynių su „Chelsea“ klubu „Arsenal“ komandos treneris Arsene‘as Wengeras teisėją pavadino „silpnu ir naiviu“, tačiau jokios nuobaudos negavo. Man skirta bauda yra gera pamoka visiems Anglijoje dirbantiems treneriams. Dabar visi žino, kad už žodį „bijo“ galima gauti 50 tūkst. svarų baudą.“

J. Mourinho baudą gavo už tai, kad po pralaimėtų rungtynių pasisakė prieš teisėjų darbą. Portugalas nebuvo patenkintas tuo, kad teisėjai neskiria vienuolikos metrų baudinių į „Chelsea“ komandos priešininkų vartus. Šį šeštadienį (spalio 17 d.) „Chelsea“ futbolininkai namuose žais su Birmingemo „Aston Villa“ ekipa, o jas dėl skirtos diskvalifikacijos praleis „mėlynųjų“ strategas J. Mourinho.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)