Vyks meninių liemenėlių paroda „Liemenėlės mene“, informacijos mugė apie Krūties vėžio prevenciją, susitikimai su onkologais, labdaringa loterija. Surinktos lėšos bus skirtos onkologinių ligonių slaugai ir priežiūrai.

VšĮ Šiaulių paliatyvios pagalbos ir slaugos centro bei VšĮ Respublikinės Šiaulių ligoninės Onkologijos klinikos bendruomenių pastangomis buvo pakviesti menininkai, mokytojai, dizaineriai ir kiti neabejingi šiai problemai žmonės solidarizuotis ir dalyvauti pirmą kartą Šiauliuose Krūties vėžio mėnesiui skirtoje parodoje „Liemenėlės mene“.

Parodos autoriai, neturėdami jokių išankstinių suvaržymų, tik aktualią temą ir moterims puikiai žinomą apatinį drabužį – liemenėlę – sukūrė išskirtinę, įvairaus medžiagiškumo ir faktūros, formos ir spalvos visumą.

Paroda vyks kartu su informacijos muge apie Krūties vėžio prevenciją. Renginio metu bus galima pabendrauti su onkologijos srities specialistais - VšĮ Respublikinės Šiaulių ligoninės Onkologijos klinikos direktore Loreta Rasutė Rezgiene, Konsultacijų poliklinikos vedėja, onkologė chemoterapeute Judita Filipauskiene, onkologu chemoterapeutu Leonidu Gatijatullin.

Renginio metu veiks informaciniai stendai.

Visą spalį vyksta labdaringa loterija, loterijos metu surinktos lėšos bus skirtos onkologinių ligonių slaugai ir priežiūrai. Loterijos prizai - meno kūriniai, knygos, dovanų čekiai ir.

Laukiame visų neabejingų ir susidomėjusiu, bei turinčių klausimų specialistams 2015 m. spalio 15 d. 16.00-19.00 val. Šiaulių universiteto bibliotekoje, Vytauto g. 84, Šiauliai 4 aukšte.