Vaizdo medžiagoje matoma, kaip kitas sportininkas Ricardo Baptista trasoje mėgina kovoti dėl šeštosios pozicijos ir per vėlai stabdo posūkyje. Vėliau abu bolidai dideliu greičiu susiduria, o ant žolės stumiamo P. Piquet automobilis praranda kontrolę ir verčiasi bent 9 kartus.

Visiškai sudaužytas „Porsche“ po kūliavirsčių galiausiai sustojo trasoje, o nuščiuvę žiūrovai sulaikė kvapą, laukdami, kas nutiko lenktynininkui. Laimei, viskas baigėsi pakankamai sėkmingai, mat 17-metis P. Piquet atsipirko tik nedideliais sužeidimais: nubrozdinimais nuo šalmo bei vienos rankos lengva trauma.

Vėliau sportininkas viename socialinių tinklų padėkojo visiems už rūpestį ir informavo, kad jo patirtos traumos buvo nedidelės, pridėdamas mėlynėmis nusėto veido nuotrauką.

P. Piquet po 6 etapų Brazilijos „Porsche GT3 CUP“ čempionate užima 13-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)