Nora 8 metus gyveno mylima ir laiminga šeimoje, ne kur prie būdos ant trumpo lenciūgo, bet viduje, kaip tikra šeimos narė ir artimiausias draugas. Dėl jai visiškai nesuprantamų priežasčių ir aplinkybių, šeimininkai susikrovė lagaminus ir nusprendė emigruoti. Aišku tik viena – Norutė kartu nevažiuos. Buvo sutarta, kad ją paglobos gera teta. Bet likus savaitei iki išvykimo numatyta globėja be jokių argumentų pakeitė savo poziciją ir nieku gyvu nesutinka Noros laikyti – nei trumpai, nei ilgai.

Šeima išvyksta rugsėjo 14 dieną. Nora nėra skiepyta, nėra sterilizuota (patarėme nedelsiant paskiepyti). Norai – 8 metai. Statistiniam lietuviui, iš kurio šeima tikisi pagalbos, tai jau yra tūkstančio metų senumo šuo. Suprantama, kas bent kiek domisi šunimis, puikiai žino, jog 8 metai – toli gražu ne senatvė!

Nora yra nepriekaištingas šuo – gyvenusi su vaikais, myli žmogų, dievina buvimą šalia ir nori dalyvauti žmogaus gyvenime. Ji draugiška, kantri, be galo protinga. O dabar – dar ir liūdna. Na, bent viduje ji tikrai turi liūdesio ir išdavystės draskomą širdutę, visišką nesuvokimą, už ką ir kodėl taip nutiko. Kas ir kokią teisę turi vieną dieną viską iš jos negrįžtamai atimti, nė neleidžiant su tuo susitaikyti... Šuo viską jaučia. Sunku tai žinoti.

Padėkime Norai. Padėkime jai išvengti skaudžios (bent jau nežinomos!) lemties. Jei tik galite priglausti šią maždaug 30 kg į Vokiečių aviganį panašią kalytę, skambinkite!

Kontaktai: tel. +370 677 37469 Vilnius. Mūsų kontaktai: +370 615 58898, +370 689 73782 (VšĮ „Rainiukas“).