Dieve, kaip vis tik sunku dabar žiūrėti varžybas per televizorių!!!

Pasigailėjau nevažiavęs jau po kelių minučių :) Pabandžiau prisiminti, kada tai paskutinį sykį buvo – lyg ir Slovėnijoje per ketvirtfinalį, kai sirgau ir pasilikau viešbutyje, prieš porą metų...

Nenustygau vietoje, vaikščiojau iš kambario į virtuvę, atgal... Paskutiniame dienoraščio įraše matyt, prisikalbėjau – tų ramesnių rungtynių nebuvo nė trupučio. Dar daugiau, laimėjome po pratęsimo!

Gavome įdomų varžovą aštunfinalyje – Gruzijos komandą. Ji nėra garsi, nėra pasiekusi didelių aukštumų krepšinyje, tačiau pažvelgus į jos sudėtį sunerimsti – daugumas žaidėjų žaidžia pripažintuose ir pirmaujančiuose Europos klubuose bei NBA.

Geras treneris iš tokios sudėties ir per labai trumpą laiką gali padaryti nuostabią komandą. Tikiuosi, tai supranta ir mūsų vyrai, tad gruzinai neįvertinti neliks, kaip belgai...

Dar labiau mane domina sekanti potenciali stotelė – ketvirtfinalis.

Žaistume su žydų bei italų poros nugalėtoju. Internete verda aistros – kurie būtų geriau? Dar syk sakau – nesvarbu, su kuriais žaisti.

Nori būti geriausias – turi laimėt prieš visus. Turiu tik nedidelį kompleksą italams, dar nuo tos nelemtos 2004 metų Olimpiados, kai auksas atrodė ranka pasiekiamas ir iš kažkur tyliai išlindo italai...

Mūsų aistruolių būriai jau patraukė į Prancūziją, į Lilį, kas automobiliu, kas lėktuvu – kaip ir jau buvau rašęs, šiais metais nusprendėme keliauti visi atskirai, neorganizuoti bendrų autobusų.

Prisiskaitę rinktinės vyrų atsiliepimų apie viešbutį bei prancūzišką aptarnavimą jau pradėjome juokauti: ką mes rasime savo viešbučiuose, kurie gerokai pigesni, nei tie, kuriuose paprastai gyvena rinktinės..?

Bilietų į aštunfinalius, kaip ir galvojau, dar apstu, galima įsigyti oficialiais kanalais internetu. Bilietą prancūzai padarė dviem rungtynėms, mūsiškiai žaidžia paskutiniai.

Bilietai visai nepigūs – antrame „aukšte“ pigiausi likę – nuo 86 eurų. Trečiame ir ketvirtame aukštuose yra ir po 34 eurus. Mūsiškiai bilietus perkasi į F04 sektorių, tad kas skaitote ir dar bilietą tik pirksite – imkite kur nors arčiau, bus didesnis efektas!

Šiandien, rungtynėms su Gruzija linkiu vyrams pirmiausia vidinės ramybės, o visa kita jie moka geriau už mus visus kartu sudėjus.