O senovės arabų grožio priemonė nekenkia ne tik mūsų organizmui, bet ir piniginei. Pateikiame receptą, kaip natūraliomis priemonėmis pašalinti nereikalingus plaukelius.

Šis paprastas, natūralus depiliacijos būdas populiariausias Egipte ir Libane.

Jums prireiks:

Cukraus, balto arba rudo (1 puodelis)
Vandens (2 arb. šaukšteliai)
Citrinų sulčių (1,5 arb. šaukštelio)
Druskos, nebūtinai (1 arb. šaukštelio)

Visas sudedamąsias dalis sumaišykite prikaistuvyje ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės ir taps rudai auksinis (kaip šviežiai iškepti sausainiai).

Maišykite mišinį šaukštu, kad ištirptų cukraus kristalai. Per apytikriai aštuonias minutes jis gerokai sutirštės ir pasidarys kaip sirupas. Svarbiausia, kad mišinys nepridegtų.

Dar kiek pakaitinkite, kol mišinys dar labiau paruduos, išjunkite liepsną ir palikite porai minučių, kad kiek praauštų.

Ir štai, turite puikią depiliavimo priemonę. Užtepkite ją ant vietų, kurias norite depiliuoti, po to plėškite prieš plaukelių augimo kryptį.

Likučius galite įdėti į šaldytuvą – juos panaudosite kitą kartą, kad norėsite pašalinti nepageidaujamus plaukelius. Prieš naudodamos pašildykite 10 min. mikrobangų krosnelėje.

Kaip pasigaminti:

Kaip tai naudoti:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)