Tai vieni labiausiai mėgstamų tiek ralio lenktynininkų, tiek ir sirgalių greičio ruožų – greiti, platūs, klastingi ir labai įdomūs.

Šiais metais po kurio laiko atgimstantys Elektrėnų greičio ruožai taps naujo ralio – „DHL Rally Elektrėnai“ dalimi.

Kompaktiškas, vieną dieną tevyksiantis ralis turėtų tapti vienu dinamiškiausių ralių šių metų lietuviško čempionato kalendoriuje.

„Tikiuosi, kad pakeitęs savo pavadinimą „DHL Rally Elektrėnai“ savo greičio ruožais išliks toks pat įdomus ir greitas kaip ir ankstesnieji „Kauno rudens“ raliai,“ – sako šiuo metu pirmaujantis Lietuvos ralio čempionate Vytautas Švedas.

Vytautas sako, kad maži miestai, tapę didelių lenktynių sostine, pritraukia kur kas daugiau vietinių žiūrovų ir tampa didele švente miestui. Ne išimtis ir Elektrėnai. Šiais metais rugsėjo 12 dieną elektrėniškių laukia įspūdinga šventė ir didelis šou.

„Tikiuosi, kad šis ralis taps didelės ralio istorijos dalis ir kad tai nebus vienkartinis renginys. Nuoširdžiai linkiu šiam raliui tapti geriausiu raliu Lietuvoje. Jo rengėjai turi visus šansus padaryti šias lenktynes geriausiomis,“ – sako V. Švedas.

Vytautas Švedas yra kaunietis ir „DHL Rally Elektrėnai“ greičio ruožuose užaugo ir susiformavo kaip lenktynininkas. Dėl to jam šis ralis yra labai brangus ir laukiamas.

„Elektrėnų greičio ruožai – tai tarsi Suomijos ir Lenkijos ralio greičio ruožų derinys. Tai tarsi du pasaulio ralio čempionato etapai vienose lenktynėse. Žinoma, tik gerokai trumpesnėse, vienos dienos lenktynėse,“ – sako V. Švedas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)