„Penktadienį „Snow Arena“ ketverių metų gimtadienio proga dirbsime iki trijų nakties. Abi trasos – ir slidinėjimo trasa, ir kartingo lenktynių trasa – veiks iki trečios valandos nakties,“ – sako „SnowKart“ vadovė Brigita Vazgytė.

Tiesa, tai nėra tipinis kartodromo darbo laikas. Kol kas penktadieniais ir savaitgaliais trasa veikia iki dešimtos vakaro, o rudenį tokiu pat laiku ji veiks ir darbo dienomis. Be to, vadovai planuoja reguliariai rengti ir naktinius kartingo turnyrus.

„Tai labai azartiška ir įdomu. Trasa naktį tarsi pasikeičia ir mūsų nuolatiniai lankytojai mėgsta lenktyniauti sutemus, dažnai sulaukiame prašymų rengti tokio pobūdžio lenktynes tamsiu paros metu,“ – pasakoja „Snowkart“ vadovė B. Vazgytė.

Tai vienintelis atviras kartodromas Lietuvoje, kuris gali veikti ir naktimis, nes visa trasa yra apšviesta. Adrenalino mėgėjai galės patirti ir daugiau įspūdžių – šalia veiks „Rope Jumping“ atrakcija – šokinėjimas prisirišus virve.

Artimiausiu metu azarto mėgėjai turės dar vieną pramogą. Pirmą kartą Lietuvoje Druskininkuose pradės veikti „TV3.LT“ vertikalaus vėjo tunelis, kuris šiuo metu jau yra pakeliui į Lietuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)