„Norėjau informuoti, kad Vilniuje veikia Rumunų (jei neklystu) grupė, kurie apsimeta esą nebyliai ir prašo aukoti pinigus kažkokiam projektui. Su keliais teko susidurti pirmadienį (rugpjūčio 17 d.) prekybos centro „Panorama“ požeminėje stovėjimo aikštelėje, - pasakojo nuo apgaulės žmones apsaugoti norintis vyras. - Iš manęs prašė pinigų, tačiau angliškai pasakiau, kad skambinu policijai ir kad žinau jų šį sukčiavimo būdą, asmenys pradėjo eiti nuo manęs“.

Anot skaitytojo, netrukus „nebyliai“ netikėtai prabilo angliškai, nors prieš tai prisistatė su užrašytu lapu, kad yra nebyliai. Jie pareiškė, kad nebesekčiau jų, nes man bus blogai.

„Paskui juos ėjau toliau. Abu įšoko į mašiną, vairuotojas, kuris buvo irgi tamsaus gymio, laukė automobilyje. Visi nedelsiant pasišalino. Automobilis Prancūzijos valstybiniais numeriais“, - nurodė DELFI skaitytojas.

Vyras perspėja, kad žmonės turėtų būti budrūs.

„Pasidalinkite šia informacija, kad žmonės nepakliūtų į šių sukčių rankas. Dėl šio atvejo per e-policija portalą yra pateiktas pareiškimas“, - informavo skaitytojas.

DELFI dėkoja skaitytojui už perspėjimą visuomenei ir nuotraukas !


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (326)