J. Kazlauskas nusprendė pasitelkti 13 rinktinės kandidatų.

Tarp jų nebus dviejų aukštaūgių: susirgusio Artūro Gudaičio ir Jono Valančiūno. Nors pastarasis praėjusios savaitės kontrolinėje dvikovoje su austrais pasitempė kirkšnį, skelbiama, kad vidurio puolėjas yra visiškai sveikas, o prieš turkus nerungtyniaus trenerio sprendimu.

Primename, kad mačo su Turkija išvakarėse J. Kazlauskas atsisveikino su pirmaisiais nacionalinės komandos kandidatais. Už darbą stovykloje padėkota gynėjui Mariui Runkauskui ir puolėjui Rokui Giedraičiui. Rinktinėje lieka 15 kandidatų.

Pirmadienį Lietuvos ekipa startuos „Huawei Cup“ turnyre Kaune, kur išmėgins jėgas su Turkija, Makedonija ir Kroatija.

Rungtynių su turkais „Žalgirio“ arenoje pradžia – 19.30 val.

Europos čempionatas keturiose šalyse (Latvijoje, Kroatijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje) vyks rugsėjo 5-20 dienomis. Lietuvos krepšininkai D grupėje Rygoje rungtyniaus su Latvijos, Čekijos, Estijos, Belgijos ir Ukrainos ekipomis. Patekus į atkrintamąsias varžybas, J. Kazlausko auklėtiniams reikėtų keltis į Lilį (Prancūzija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)