Tokią netikėtą išvadą padarė Australijos mokslininkai, atlikę tyrimus.

Jų duomenimis, būtent moterys, linkusios sirgti depresija, ne tik dažniau nei kitos moterys užsiima seksu, tačiau taip pat joms nepaprastai svarbios tokios „sudedamosios pasimatymų dalys“, kaip bučiniai. Ir su jomis tikrai nepavyks išvengti preliudo prieš intymius santykius.

Tuo pačiu problemiškoms moterims labiau būdinga partnerių kaita ir atsitiktinis seksas. Remiantis mokslininkų išvadomis, jos visiškai nevertina tokio savo elgesio kaip kažko nepadoraus, kadangi jų tikslas nėra pasilinksminti ir užsimiršti. Atsitiktinio partnerio glamonėse tokios moterys gali atsidurti tik ieškodamos idealaus partnerio ir bendros harmonijos su pasauliu.

Australijos žmogaus sielos inžinieriai aiškina šią tendenciją tuo, kad tokios moterys yra ypač imlios jas supančio pasaulio įvykiams. Sekso metu jos jaučiasi saugiai ir taip kompensuoja kasdieniame gyvenime jaučiamą artumo ir žmogiškos šilumos trūkumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)