Galėjo, atrodytų, taip ir vargti visą gyvenimą, bet užklupusios ligos pakeitė Multiko likimą. Gyvūnas visą gyvenimą, 2 metus, buvo varginamas nuolatinio peršalimo, maisto trūkumo, nemigos dėl nesaugumo, virusinių ligų... Kadangi katinėlis atrodė bailiukas, planavome jį išgydyti ir paleisti. Gydėme, paleidome. Po kiek laiko jis vėl susirgo. Vėl gydėme, bet nebepaleidome – per tuos mėnesius, praleistus veterinarijos gydykloje, katinėlis visiškai pasikeitė – tapo geras, draugiškas, murkiantis. Suradome laikiną globėją. Deja, jos namuose jau yra savos katės ir moteris laukia nesulaukia, kada Multikas iškeliaus į kitą globą arba naujus namus.

O juk taip norėtųsi būti mylimam, reikalingam, taip norėtųsi, kad kažkas matytų, kaip toli pasisekė nustumti kamuoliuką, nenumesti gėlės nuo palangės bedūkstant, pasidžiaugtų, kai vienu prisėdimu suvalgai 400 g konservų, pagailėtų, kai nuo spintos sapnas „numeta“...

Multikas vertas mylinčio žmogaus. Kantraus, nereikalaujančio rytais kepti kiaušinienės. Multikas, kai jaučia draugišką žmogų šalia, noriai bendrauja, pasitikėjimą rodo žaibo greičiu griūdamas ant nugaros. Meilus, švelniai prisiglaudžia. Mėgsta ramybę, sutaria su kitomis katėmis, bet turi dar likusių gatvės gyvenimo baimių. Multikas jau užmiršo gyvenimą gatvėje, bet į savo naujų prisiminimų knygą mielai įsiklijuotų Jus. Nedelskite, padovanokite Multikui namus. Katinėlis kastruotas, jam maždaug 2 metai amžiaus, skiepytas, tvarkingas. Rastas Mačiulevičiaus g. 2015 balandį. Išgydytas, paskiepytas, kastruotas ir laukiantis Jūsų!

Miestas – Vilnius, bet esant būtinybei, būtų galima ieškoti transporto ir į kitus miestus. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.