„Alfa vyru“ pasivadinęs ir vyrus bei vaikinus moterų viliojimo meno mokęs Airinas nutraukia veiklą ir pradeda dirbti visiškai naujoje srityje. „Sulaikiau darbo pasiūlymo iš rimtos užsienio kompanijos ir nusprendžiau nutraukti šią veiklą, – portalui MIESTE.lt patvirtino Airinas. – Daugiau nebepriimsiu nė vieno mokinio, nes noriu koncentruotis ties viena veikla, nesinori blaškytis.“ Ir nors vaikinas nepanoro atskleisti, kokias pareigas jam pasiūlė minėta kompanija, patikino, kad veikla pelninga, todėl negalėjo atsisakyti pasiūlymo.

Per daugiau nei penkerius metus Airinas tikina išmokęs daugiau nei šimtą vyrų profesionaliai vilioti moteris. „Seminaruose būdavo daugiau mokinių, tačiau asmeniškai mokinau apie šimtą“, – pasakojo Airinas. Individualūs mokymai, kuriuose Airinas mokydavo viliojimo, šokio bei bendravimo su moterimis meno, trukdavo kelias dienas. Per jas vaikinas buvo išmokomas ne tik teorijos, jo žinios buvo patikrinamos ir viešose erdvėse bei klubuose.

Išskirtinio verslo atstovas tikina neturintis kam perduoti savo verslo. „Nebuvo tokio mokinio, kuriam galėčiau patikėti savo sukauptą patirtį ir patikėti prižiūrėti verslą. Juk reikia ne tik mokėti moteris vilioti, reikia mokėti mokyti“, – tikino Airinas.

Beje, jis ne tik mokė vyrus vilioti moteris, bet ir rašė knygas apie moterų viliojimą bei įrašinėjo vaizdo įrašus, kuriuos pardavinėjo už solidžią sumą. „Daugiau knygų neberašysiu ir jokių vaizdelių, kaip vilioti moteris, nebefilmuosiu, tik parduosiu tai, kas jau yra paruošta“, – pasakojo Airinas. Pasak jo, knygų ir įrašų nėra daug, tad norintys juos įsigyti turėtų paskubėti.

Pasidomėjus, ar jis nebijo, kad jo vietą šiam pasitraukus iš verslo gali užimti kitas, jis abejingai atsakė, kad tokio kaip jis nėra. „Yra ten tokių, bet jie tokie nerimti. Nieko gero. Bet negaila, tegul daro, jei kas gali. Aš noriu susikoncentruoti naujame darbe ir nesiblaškyti“, – atsakė „Alfa vyras“.

Primename, kad "Alfa vyras" ne tik mokė vyrus viliojimo meno, bet ir šoko striptizą. Dėl šios veiklos jis net ėmė intensyviai tobulinti savo kūną. Jį išpuoselėjęs vaikinas dažnai palepindavo gerbėjus pikantiškomis nuotraukomis.