Radinį skaitytojas užfiksavo penktadienį, apie 11 val. Deja, kur šį, kaip pats įvardijo „nemalonų radinį“ aptiko, skaitytojas nenurodė.

DELFI kreipėsi į Vilniaus pareigūnus, tačiau jiems apie šį radinį pranešta nebuvo.

„Paskutinįjį kartą į Vilniaus apskr. policijos įstaigą dėl tokių radinių buvo kreiptasi 2015 m. gegužės 15 d. – tuomet Vilniaus r., Zujūnų sen., Pašilaičių k. gyventojas pranešė savo sklype radęs žmogaus kaulų fragmentų. Jei skaitytojo žinutę apie radinį gavote vėliau, ar turite pagrindo manyti, kad radinys vėlesnis, nei gegužės vidurio – dėl jo į Vilniaus policiją iki šiol niekas nesikreipė“, – nurodoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato komentare.

DELFI skaitytojai ir anksčiau yra dalinęsi su portalu netikėtais radiniais – antrąją Velykų dieną Smiltynės paplūdimyje skaitytojas buvo aptikęs į žandikaulį panašų objektą, šiurpių radinių yra aptikta ir anksčiau.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)