Iki koncerto likus vos pusvalandžiui užkulisiuose sutikta dainininkė Džordana Butkutė švytėjo, tačiau paklausta, ar atvėsę orai nesukels nesklandumų dainuojant, moteris susiėmė už kaklo ir trumpai atsakė, kad kaip tik dėl to reikia taupyti balsą ir į ilgesnius komentarus nesivėlė.

Džordanos Butkutės vyras Elegijus Strasevičius DELFI sakė, kad jo mylimoji prieš kiekvieną koncertą turi savo ritualą.

Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė

„Jei tik užtenka laiko, palikta viena, ji meldžiasi. Maldą sukalba už save ir už susirinkusius žmones. Džordana iš tiesų yra labai religinga“, - pasakojo E. Strasevičius.

Pasak lietuviškosios popkaralienės vyro, savo gerbėjus ji vadina savo žmonėmis, savo šeima.

„Ji be galo gerbia ir myli žmones, kurie ateina jos pasiklausyti, kurie neišsigąsta iškritusio lašo lietaus. Pavyzdžiui, koncertavome Airijoje, Anglijoje – ten žmonėms nebaisus joks oras, o Lietuvoje – kiek kitaip“, – DELFI sakė pašnekovas.

E. Strasevičius patikino, kad ir po šitiek metų eidama į sceną D. Butkutė labai jaudinasi.

„Žengiant į sceną jai rankos dreba, – purtydamas savo rankas vaizdžiai demonstravo Elegijus, –kitą kartą iš to didelio jaudulio ji ir susimaišo, ir pamiršta".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)