Už akių užkliuvo moters portretas ant įrenginio. Kokią žinutę neša ši kombinacija? Kad reikia išbandyti rankos stiprumą prieš moteris? Dar ironiškiau, kad tai pastatyta prieš naktinį klubą, tarsi vidun būtų kviečiami prieš moteris smurtaujantys vyrai ir tą smurtą mėgstančios moterys.

Jei manome, kad smurtas artimoje aplinkoje yra blogis, priimame atitinkamus įstatymus, tai gal bent jau nepropaguokime jo? Ir dar tokiose masinio susibūrimo vietose kaip Palangos pagrindinė gatvė. Jau nekalbu apie įvaizdį, kurį sukuriame gausiems užsienio poilsiautojams...

Siūlau ne tik naktinio klubo savininkams, bet ir Palangos savivaldai nelikti abejingiems ir prisidėti prie prevencijos nuo smurto artimoje aplinkoje. Ugdykime brandžią visuomenę kartu. Vienas iš pirmų žingsnių – nepropaguoti smurto.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI telefonu susisiekė su naktinio klubo „Basanova“ direktorius. Jis teigė, kad į juos jau buvo kreipusis moteris, pasiskundusi dėl minėto aparato.

„Žaidimas yra bokso kriaušė, kur žmonės meta pinigėlius už tam tikra kiekį smūgių, ir ten tiesiog yra siluetas, čia pats aparatas yra toks pagamintas – jis yra ne mūsų, žmonės tiesiog yra išsinuomoję plotą ir jį pastatė, per mus jis tik yra įjungtas į elektros tinklą“, – kalbėjo darbuotojas, sakęs, kad piešinys ant aparato tiesiog užpildo erdvę.

Po skundo, klubo direktorius pranešė, kad diskusijas sukėlęs įrenginys, nenorint niekam sukelti neigiamų asociacijų, buvo jo iniciatyva išvežtas.