Antroji varžybų diena prasidėjo nuožmiomis geriausių 32-ių drifto lenktynininkų pilnomis netikėtumų dvikovomis. Tądien iš kovos pasitraukė veteranas Robbie Nishida (Japonija), jaunasis Mattas Fieldas (JAV), buvęs čempionas Masashi Yokoi (Japonija). Taip pat gana anksti iškrito ir itin pajėgūs sportininkai Fredericas Aasbo, pralaimėjęs šešioliktfinalyje, bei Daigo Saito, nusileidęs varžovui aštuntfinalyje.

A. Bakchis nelengvose dvikovose skynėsi kelią finalo link, nugalėdamas vis pajėgesnius sportininkus, tarp kurių buvo ir D-1 čempionas Kuniakas Takahashi.

Lietuvis jau nuo aštuntfinalio liko vieninteliu ne Japonijos sportininku, besivaržančiu dėl aukščiausių pozicijų. Galiausiai A. Bakchis pateko į varžybų finalą, kuriame susikovė su Masato Kawabata, vairavusiu itin galingą „Nissant GTR“.

Vis dėlto netikėtas lietuvio automobilio gedimas privertė užleisti aukščiausią podiumo poziciją ir užimti garbingą antrąją vietą.

Po šio etapo Japonijos „Fuji Speedway“ etape A. Bakchis, surinkęs 358 taškus, bendroje pasaulio čempionato įskaitoje užima pirmąją poziciją, nuo artimiausio konkurento atsiplėšęs nemažu 38 taškų skirtumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją