Jubiliejų švenčianti „Akacijų alėja“ su džiaugsmu pristatė debiutuojantį „Dainos teatras pagal Vidą Bareikį“. Pirmą kartą po 30 metų scenoje žiūrovai vėl pamatė ir išgirdo „Dainos teatrą“, kurį klausytojai galėjo matyti ir girdėti tik maestro Vytautą Kernagį. Šįkart teatras žiūrovui prabilo pagal Vidą Bareikį.

Festivalio scenoje pasirodė ilgai laukta dainininkė Alina Orlova, su klausytojais savo gyvenimiškais pastebėjimais ir dainomis žavėjo Juozas Erlickas, kitame amplua pasirodė Vaidas Baumila ir Edgaras Lubys, naujosios kartos improvizuojančius poetai Jama ir V.

Scenoje žiūrovai džiaugsmingai pasitiko žmogų-orkestrą, kurio vienintelis instrumentas – balsas, Veroniką Povilionienę, į „Akacijų“ sceną grįžo absoliutus žiūrovų salių nugalėtojas Vladas Bagdonas. Be Virgio Stakėno pasirodymo festivalis neįsivaizduojamas. Per 40 metų scenoje jis vis dar tebeturėjo ką pasakyti savo mylimo vaiko – „Akacijų alėjos“ – žiūrovui.

Tradiciškai festivalis neapsiėjo be gausaus lietaus, tačiau susirinkusiųjų jis nesutrikdė - klausytojai traukė skėčius ir toliau mėgavosi savo mėgstama muzika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)