26 cm. skersmens pyragui:
Pagrindui:
50 gr. sviesto
2 kiaušiniai
2 v.š. grietinės
125 ml. miltų
2 v.š. kakavos
4 v.š. cukraus
Viduriniam sluoksniui:
250 gr. varškės
75 ml. grietinėlės
2 kiaušiniai
3 v.š. cukraus
Rabarbarų sluoksniui:
400 gr. rabarbarų
2 v.š. citrinos sulčių
125 ml. vandens
2 v.š. krakmolo
50-70 ml. cukraus
Pirmiausiai paruošiamas pagrindas. Sviestas išlydomas su kakava ir cukrumi. Į kiek atvėsusį mišinį įmušami kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Tuomet įdedama grietinės ir dar kartelį gerai išmaišoma. Galiausiai suberiami ir įmaišomi miltai. Gauta masė išliejama ant kepimo popieriumi dengto kepimo formos dugno. Pašaunama į orkaitę, kepama apie 10-15 min. 180 laipsnių C temperatūroje.
Rabarbarų dalį geriau daryti, kai pyragas jau iškepęs ir spėjęs atvėsti. Rabarbarai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi nedideliais kubeliais. Puode užvirinamas vanduo, sumaišytas su cukrumi ir citrinos sultimis. Į verdantį vandenį supilami rabarbarai, jiems leidžiama kelias minutes pavirti.