Ši katytė gyveno su garbaus amžiaus ponia, kuri, nebegalėdama net savimi pasirūpinti, Murandą atvežė į sanitarinę tarnybą. Tiesa, katę, ji vadino Mura, o mes pavadinom Muranda.

Kai tik Muranda buvo uždaryta į narvą, ji iš karto atsisakė valgyti, susitaikė su tuo, kad gyvenimas jau baigtas, o ji yra išduota artimiausio žmogaus. Mes nežinome, ką galvoja jie, išduoti ir palikti narvuose, kuriuose jų žingsniai yra riboti, kur jie tegali nužingsniuoti pora žingsnių į priekį ir atgal palei narvo virbus. Galbūt iš tikrųjų, kai kurie naminukai, visą gyvenimą pragyvenę namuose, kuriuose galėjo džiaugtis laisve, uždarymą geležiniame narve supranta kaip savo gyvenimo pabaigą.

Muranda labai sulyso, susirgo. Paėmėme ją iš sanitarinės tarnybos, gydėme ją, maldavome jai namų globos, tačiau neatsirado nei vieno, kuris pagailėtų šios katytės. Liūdna ir skaudu, tačiau suprantame, kad tie, kuriems gaila Murandos, greičiausiai jau turi daugybę priglaustų nuskriaustų gyvūnėlių, na, o tiems, kurie rūpinasi tik savimi, visiškai nerūpi, kad egzistuoja tokia Muranda, kuriai gyvybiškai reikia namų šilumos.

Muranda yra pasveikusi ir atsigavusi, nes kiekvieną dieną gauna dozę glostymų iš savanorių. Tačiau jai vis dar ieškome namų. Katytė nuostabiai gera, meili, miela, tvarkinga, sterilizuota, jai – maždaug šešeri metai.

Jeigu norite namuose turėti tikrą meilumo užtaisą ir galite priglausti Murandą, skambinkite tel. 8 652 44 093, 8 653 54 521 arba rašykite el. paštu info@beglobis.com. Muranda globojama prieglaudoje, esančioje Skydo g. 44a, Vilniuje (Naujoji Vilnia). Daugiau kačiukų nuotraukų ir tikrų istorijų, rasite mūsų svetainėje „Beglobis“.