„Jeigu Eurolygos vadovybė mums suteiks vardinį kvietimą, mūsų rėmėjas „Pinar“ pažadėjo padėti surinkti 4 milijonų eurų biudžetą“, – kalbėjo Izmiro klubo vyriausiasis treneris Ufukas Sarica.

Eurolygai patvirtinus kito sezono tvarka, tapo aišku, jog A licencijas turinčios Stambulo „Anadolu Efes“ ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ yra užtikrintos dėl savo dalyvavimo šiame turnyre, o dar vienas vardinis kvietimas bus suteiktas kažkuriai Turkijos ekipai.

Pastaruosius du sezonus Europos taurės turnyre dalyvavęs Izmiro klubas pirmais metais nužygiavo iki LAST-32 etapo, o šiemet savo pasirodymą šiose varžybose baigė ketvirtfinalyje.

Turkijos čempionate šį sezoną netikėtumą pateikusi „Pinar Karsiyaka“ ekipa pusfinalio serijoje iki trijų pergalių 3-1 nukovė kelissyk didesnį biudžetą turintį Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ir finale kovos su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu.

Šį sezoną Izmiro ekipos biudžetas siekė apie 2,6 milijono eurų, - informuoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją