Biurų pastatas numatytas 5100 kv. m ploto, iš jų nuomai skirta 4620 kv. m .

Verslo namuose „Narbuto 5“ įrengiama 2 aukštų  115 vietų požeminė automobilių ir dviračių stovėjimo aikštelė. Pastate veiks du greitaeigiai liftai. Viršutinių aukštų nuomininkams skirtos terasos.

Projektą įgyvendinančios bendrovės „E.L.L. Nekilnojamas turtas“ atstovų teigimu, naujojo biurų pastato kūrėjų tikslas – sukurti tokią erdvę, kurioje būtų patenkinti tiek verslo, tiek ir čia dirbančių žmonių poreikiai.

„Vis dar įprasta manyti, kad verslo centre privalo dominuoti racionalumas ir funkcionalumas. Siekiame šį požiūrį išplėsti − biurų pastatą „Narbuto 5“ ne veltui vadiname verslo namais, nes čia derinami tiek verslo, tiek ir žmonių interesai. Nuo vietos mieste ir architektūros iki inžinerinių sprendimų ir interjero – viskas kruopščiai apgalvota, siekiant sudaryti sąlygas efektyviai įmonių veiklai, tuo pačiu užtikrinant žmogaus komfortą“, − pranešime cituojama „E.L.L. Nekilnojamas turtas“ generalinė direktorė Amelija Rudenko.

„E.L.L. Nekilnojamas turtas“ įgyvendinti projektai Lietuvoje yra prekybos ir laisvalaikio centrai „Panorama“ ir „MandarinasVilniuje, „Saulės miestasŠiauliuose, sostinės verslo centras „L3 biurai” ir visuomeninės paskirties pastatas „Embassy House“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)