Renginio bazė įsikūrė Kurtuvėnų regioninio parko kempinge, kur sugužėjo 87 istoriniai „Volkswagen“ automobiliai bei daugiau nei 200 svečių iš Lietuvos, Latvijos bei Estijos. Penktadienį sąskrydžio dalyviai vakarojo ir bendravo stovyklavietėje, o šeštadienį išsirengė į kelionę po Šiaulių kraštą. Iš pradžių įspūdingo ilgio automobilių kolona pasuko į Kelmę, kur aplankė Kelmės dvarą ir jame įsikūrusį muziejų.

Vėliau „Vabalai“ pasuko į Tytuvėnus, kur šventės dalyviams surengta ekskursija po Tytuvėnų bernardinų vienuolyno ansamblį. Kelionės kulminacija tapo apsilankymas Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų aviacijos bazėje Zokniuose, kur „Volkswagen“ automobilių gerbėjai apžiūrėjo orlaivius, bendravo su aviatoriais ir nusifotografavo bendrai nuotraukai.

Vakare, sugrįžus į renginio bazę, oficialioje ceremonijoje buvo apdovanoti įvairių nominacijų nugalėtojai, iškilmingai priimti nauji „Vabalų Klubo“ nariai.

Sekmadienį sąskrydžio dalyviai tiesiog mėgavosi puikiu saulėtu oro, pėsčiomis vaikštinėjo po Kurtuvėnų regioninio parko gražiausias vietas. Vakarop „Vabaliukai“ atsisveikino vieni su kitais iki kitų renginių, kurių šią vasarą nusimato dar ne vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)