Į ceremoniją jaunieji atvyko retro stiliaus automobiliu, pavėlavę 15 minučių. Svarbiausios Mios ir Nerijaus asmeninio gyvenimo šventės įamžinti atvyko didelis būrys žurnalistų. Nustebusi nuotaka jų pasiteiravo, iš kur šie sužinojo apie trečiadienį vykstančias tuoktuves. Mia prieš ceremoniją labai jaudinosi. Santuokų rūmuose jaunieji ir liudininkai buvo pakviesti į pasitarimų kambarį „dar kartą pamąstyti dėl savo sprendimo".

„Dar kol kas nelabai suprantu kas įvyko, – gausiam žurnalistų būriui iš karto po ceremonijos sakė dainininkė. – Žinoma, kad jaučiuosi gerai. Esu laiminga“. Jai antrino ir jos sutuoktinis Nerijus: „Jaučiuosi gerai. Taip pat, kaip ir prieš."

Paklausta, kokią pavardę pasirinko po vestuvių, moteris sakė ir toliau visiems prisistatinėsianti Mia. Medaus kopinėti pora kol kas nevyks: „Povestuvinė kelionė bus į Klaipėdą dirbti. Laukia koncertai, nes vasara toks metas. „Povestuvinė kelionė bus atidėta vėlesniam laikui, – DELFI sakė naują gyvenimo lapą atvertusi dainininkė. Susituokti Dievo akivaizdoje Mia ir Nerijus juokdamiesi pažadėjo tada, kai „nebeturės nuodėmių ir jos bus visos išpažintos“.

Kur kels vestuvių puotą, jaunavedžiai neatskleidė. „Atbaliavojom jau iš tikrųjų. Eisim tuoj į pievelę šampano gerti“, – juokėsi Mia.

Paklausti, kodėl vestuvės iškėlė trečiadienį, jie patikino, kad tai atsitiktinumas. Tiesiog norėjo būti vieninteliai jaunavedžiai tą dieną sostinėje. „Mums taip išpuolė. O kodėl mes, pavyzdžiui, negalime susituokti šitame mieste vieni? Labai fainai. Norėjome pirmadienį, bet nesigavo. Ir šiaip, kai paskyrė datą trečiadienį, apsidžiaugėme. Po to supratau, kad tai yra birželio trečioji, trečiadienis, trečia valanda“, – aiškino nuotaka.

Moterį ceremonijai papuošė gera bičiulė dizainerė Aurelija. Mia juokavo, kad suknelė buvo baigta paskutinę naktį. Nuotakos šukuosena ir makiažu taip pat pasirūpino draugės „Visi draugai prisidėjo prie šventės organizavimo ir mes tiesiog supratome, kad turime labai daug draugų ir esame labai mylimi“.

Kodėl keitėte vestuvių datą? „Į šį klausimą gali atsakyti tik Dievas“, – lakoniška buvo dainininkė. Vestuvių progą ji sau linkėjo meilės, santarvės, ramybės, darnos ir harmonijos.

Pora apie šeimos pagausėjimą kol kas negalvoja: „Atidėsime kol kas vėlesniam laikui“.
Vilijos Pilibaitytės-Mios vestuvės

2014-ųjų rudenį susižadėjusi moteris iš pradžių vestuves ketino kelti gruodį. Pora bičiuliams ir artimiesiems jau buvo išsiuntusi kvietimus į vestuvių puotą viename sostinės dangoraižyje, tačiau vėliau planus kiek pakoregavo. Tada naujienų portalui DELFI Mia sakė, kad šventei pasiruošti tiesiog nespėjo dėl darbų gausos.

„Labai daug koncertų, be to, nusprendžiau dalyvauti „Eurovizijoje“. Fiziškai nespėjame suplanuoti šventės taip, kaip norėtume“, - žiemą DELFI sakė populiari atlikėja. Pasak dainininkės, skubėti jai nebuvo kur – moteris nesilaukia, o teka iš meilės. „Meilė niekur nepabėgs. Sau šventę pasidarysime vasarą. Visada norėjau vestuvių šiltuoju metų laiku, pajūryje“, – vedybų planais tada dalijosi Mia.

Anksčiau noriai asmeninio gyvenimo detales žiniasklaidai viešinusi garsenybė, susipažinusi su N. Antanavičiumi, tapo kur kas uždaresnė ir ėmė labiau saugoti savo privatų gyvenimą.

31-erių Mios išrinktasis vadovauja vienai statybų bendrovei, registruotai Vilniuje. Praėjusią vasarą jis leido pajūryje, ten šiltuoju metu laiku buvo išvykusi ir Mia. Šaltinių duomenimis, Nerijus jau ne vieną vasarą leido besidarbuodamas „Laukinių vakarų salūne“, Palangoje. Neva darbas už baro – verslininko hobis. Su savo ankstesne širdies drauge iš Švenčionėlių kilęs vyras susilaukė dviejų atžalų – 2008 metais gimė dukra, 2009 – sūnus. Santuoka su Mia jam pirma.

Miai tai – antroji santuoka, būdama septyniolikos ji susituokė su aštuoneriais metais vyresniu Edgaru Macnoriumi, su kuriuo susilaukė sūnaus.

Mia itin išgarsėjo po garsiai nuskambėjusio jos romano su realybės šou „Dangus 2” dalyviu Algimantu Minalga-Soliariu. Vėliau jos rankos siekė Radvilas Bubelis – Amerikoje jau kurį laiką gyvenatis verslininkas. Pramogų pasaulio naujienas sekantys jos gerbėjai dar tikrai nepamiršo istorijos apie dainininkės į upę išmestą sužadėtuvių žiedą. Dar vienas dainininkės bandymas kurti santykius buvo su legendiniu Lietuvos futbolininku Edgaru Jankausku.

Vestuvių akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1125)