Kai kurie labai sergantys, laukiniai, nėra tinkamos globos variantų, labai sunku tokius gyvūnus dovanoti.

Feliksas buvo labai gražus, didžiulis katinas ilgomis kasomis – pūkuotas, sidabrinis, baltais debesėliais, didžiulėmis žaliomis akimis. Tiesa, bailiukas, nedrąsus su svetimais žmonėmis, bet niekad neįbrėš, nebus agresyvus. Jam reikia žmogaus meilės ir palaikymo. Kaip begemotukas bijantis skiepų...

Deja, gyvenimas tarp virusinėmis ligomis užsikrėtusių chroniškų ligoniukų, nuolat ryjantys parazitai, nepriežiūra Feliksą „nusiuntė“ į gydyklos stacionarą. Katinėlį paėmėme beveik pliką, išvargintą parazitų sukeltos alergijos ir, žinoma, sloguojantį.

Stacionare Feliksas buvo gydytas vienais antibiotikais, nepasveiko, vėl tęsėme gydymą. Reikėjo tvarkyti ir odos problemas, Feliksą pumpavome vitaminais, vaistais nuo parazitų. Dar laukia keli tyrimai ir jei viskas bus gerai, Feliksas galės keliauti atgal iš kur paimtas.

Žinoma, labai nesinorėtų jo grąžinti, bet jau prarandame viltį, kad atsiras globėjas, kuris kantriai globos, laikys katinėlį tiek, kiek reikės – iki padovanojimo, nepaisant, kiek tai truktų. Tampyti iš vienos globos vietos į kitą – didžiulis stresas, todėl šis variantas netinkamas.

Jei tik galite priglausti Feliksą iki tol, kol jam surasime namus, susisiekite su mumis. Reikalinga ilgalaikė globa. Taip pat labai prašome padėti mums pagydyti šį nuostabų katiną. Feliksui labai reikalinga parama. Globėjus viskuo, ko globai reikės, pasistengsime aprūpinti. Jei reikės, bandytume ieškoti transporto ir į kitus miestus.

Ačiū Jums! Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.